Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Prof. Dr. Haluk Koç, Samsunlu gazeteci İsmail Başaran'ın oğlunun düğününde nikâh şahitliği yaptı.

Haluk Koç, Çankaya Vedat Dalokay Nikah Salonu'nda gerçekleştirilen Melih Başaran-Sevda Ataş çiftinin nikah merasimine katıldı. Çiftin nikah şahitliğini CHP’li Haluk Koç ve gelinin amcası Kadri Ataş yaptı. CHP Ankara Milletvekili Koç, aile cüzdanını takdim ederken yaptığı konuşmada, hem yeni evli çifti tebrik etti hem de ülkemizde yaşanan son gelişmelerle ilgili mesajlar verdi. Koç, “Allah ülkemizin üzerindeki bugünkü kara elleri de bir an önce çeksin. Huzur içerisinde, kardeşçe mutlu bir şekilde yolumuza devam edelim” temennisinde bulundu.

Çiftin, Canik Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen düğün töreninde ise İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul ve Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar başta olmak üzere siyaset ve iş dünyasından çok sayıda davetli yer aldı.