Cumhuriyet Halk Partisi Batman milletvekili adayı Celal Ayhan seçildiği taktirde 6 aylık maaşını basın mensuplarının huzurunda yoksul ailelere dağıtacağını söyledi.

Bir kahvaltı salonunda ilde görev yapan yerel ve ulusal medya temsilcileriyle bir araya gelen CHP milletvekili adayı Ayhan, seçildiği taktirde yapacakları çalışma hakkında bilgi verdi. Kendi özgeçmişi hakkında gazetecilere bilgi veren Ayhan, işçi ve emekçi bir ailenin çocuğu olduğunu belirterek, uzun yıllardır çeşitli alanlarda ticaret yaptığını aktardı. Yaşanacak yeni bir Türkiye için halkın oylarına talip olduklarını belirten Ayhan, “Genel Başkanımızın ifade ettiği gibi siyasetimiz tek lokal değil 78 milyon insanı kapsayacak. Türkiye’deki sorunların başını Kürt sorunu çekiyor. CHP olarak bu sorunu biz çözeceğiz. Konuşmak yerine sorunu çözeceğiz. Çözüm sürecinin çözüm yeri TBMM’dir. Biz bunun için çalışacağız.” dedi.

Milletvekili adayı Ayhan, seçildiği taktirde 6 aylık maaşını basın mensuplarının huzurunda yoksul ailelere dağıtacağını belirterek şunları kaydetti: “Batman’ın işsizlik sorununu çözeceğiz. Tekstil fabrikaları konusunda yoğun çalışacağız. İş adamlarını kentimize yatırım yapmaları konusunda buraya getireceğiz. Vitrine oynamak yerine çözüm üreteceğiz. Batman’ın her bölgesine eşit derecede yaklaşacağız. Genel Başkanımızın seçim bildirgesinde yapacağımız çalışmalar yer alıyor. Bunları gerçekleştirmemiz için halkımızın oyuna talibiz.”

Düzenlenen programa İl Başkanı Adnan Yaşar da katılarak kısa bir konuşma yaptı.