Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziantep milletvekili adayları Erdal Geçit, esnafın vergiler karşısında zor durumda olduğunu belirterek, “Esnafın sorunlarının farkındayız. Vergi borcu altında ezildiğinizi görüyoruz.” dedi.

CHP Gaziantep milletvekili adayları Mehmet Şeker, Ali Peri, Erdal Geçit, Miray Çankaya ve CHP Şehitkamil İlçe Başkanı Kadir Yücel ile birlikte belediye meclis üyeleri Korutürk Caddesinde esnaf ve vatandaşla bir araya geldi. Esnafın sorunlarını dinleyen adaylar, partilerinin projelerini vatandaşla paylaşarak, esnafın sorunlarını çözeceklerinin sözünü verdi. CHP milletvekili adayı Erdal Geçit, "Gaziantep'in her tarafında esnafın durumu içler acısı, esnaf verginin altında borcun altında eziliyor. Bunların hepsini sorunların hepsini çok iyi biliyoruz. Bu sorunların çözümlerini de biliyoruz ve bu sorunları sizlerin desteğiyle biz çözeriz." diye konuştu.

CHP milletvekili adayı Ali Peri de Esnaf Bakanlığı kurulacaklarını ve esnafın artık vergilerin altında ezilmeyeceği sözünü verdi. Peri, "Hep birlikte yaşanabilecek Türkiye'yi birlikte kuracağız, insanların borcunun olmadığı, esnafın vergiler altında ezilmediği çocukların güldüğü Türkiye'yi kurmak istiyoruz, inşallah sizlerin desteğiyle 8 Haziranda yaşanabilecek Türkiye'yi kuracağız." açıklamalarında bulundu.

Bir esnafın ‘Bizi AKP'nin elinden kurtarın’ demesine cevap veren CHP Şehitkamil İlçe Başkanı Kadir Yücel, "8 Haziran sabahı inşallah tüm Türkiye'yi AKP'den kurtaracağız. Sizin için, çocuklarınız ve torunlarınızın geleceği için bu beladan yine sizlerin desteğiyle kurtulacağız. Gelin oy verin gitsinler." şeklinde cevap verdi.