CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse, Çorum sanayisinin birçok yoksunluğa rağmen iyi bir noktaya geldiğini söyleyerek, “Burada iktidar partisinin hiçbir katkısının olmadığını düşünüyorum.” dedi.

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Çetin Başaranhıncal’ı ziyaret eden Tufan Köse, 7 Haziran Milletvekilliği Genel Seçiminin ardından CHP’nin iktidara geleceğine inandığını belirterek, “CHP iktidarında Türkiye, gelişmiş ülkeler ligine yükselecek. Ülkemizin gelişmesiyle elde edilecek imkanlar, 77 milyon arasında hakça paylaşılacak.” dedi.

Kendisinin iki partisinin olduğunu, birinin Cumhuriyet Halk Partisi, diğerinin ise ‘Çorum Partisi’ olduğunu ifade eden Köse, CHP iktidar olduğunda kendisinin de Çorum Partisi’nin Genel Başkanı olacağını ifade etti. Köse, şöyle devam etti: "Çorum’da bir hastane inşa edilmektedir. Bu inşaatta kullanılacak malzemelerin yerelden karşılanması gerektiğini söyledik. Ayrıca demiryolu konusunda da bir an evvel harekete geçilmesi gerektiğini düşünüyoruz. CHP iktidar olduğunda demiryolu yatırımı hızla hayata geçirilecektir. Demiryolu ile oluşacak katma değer, kısa sürede maliyetini karşılayacaktır. Merzifon Havaalanı’na gerek Çorum isminin eklenmesi, gerek farklı bölgelere uçuşların sağlanması için hep birlikte mücadele edeceğiz. Çorum sanayisi, birçok yoksunluğa rağmen iyi bir noktaya gelmiştir. Burada iktidar partisinin hiçbir katkısının olmadığını düşünüyorum. Sanayimiz güçlü olursa, ülkemiz de gelişmiş ülkeler ligine çıkabilecektir." şeklinde konuştu.

Çorum TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Milletvekili Tufan Köse’nin, Çorum’un meselelerine muhalefet etmediğini söyledi. Ziyarette Başaranhıncal, TSO tarafından hazırlanan ve içerisinde Çorum’un talepleri, sorunları ve çözüm önerilerinin yer aldığı dosyayı CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse’ye vererek, seçim çalışmalarında başarı diledi.