Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Kayseri milletvekili seçilen Çetin Arık, çalışma arkadaşlarıyla vedalaştı.

Özel Erciyes Kartal Hastanesi’nin sürpriz veda partisinde duygusal anlar yaşandı. Hastane Yönetim Kurulu Başkanı Rakip Turan, "En iyi doktorumuzu, en iyi arkadaşımızı kaybetmenin hüznünü yaşıyoruz." dedi. Konuşurken gözleri dolan Arık ise çok sevdiği mesleğini bırakmanın hüznünü yaşadığını ifade ederek, "Sizleri ve Kayseri’yi en iyi şekilde temsil edeceğim. Nasıl bir hekim gördüyseniz, öyle bir vekil göreceksiniz." ifadesini kullandı.

CHP’den milletvekili seçilen Çetin Arık’a mesai arkadaşları sürpriz veda partisi düzenledi. Özel Erciyes Kartal Hastanesi’nde düzenlenen veda toplantısında duygusal anlar yaşandı. Özel Erciyes Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Rakip Turan, sevinç ve hüznü bir arada yaşadıklarını ifade etti. En iyi doktorlarını en iyi arkadaşlarını kaybetmenin hüznünü yaşadıklarını dile getiren Turan, diğer yanda arkadaşlarını Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne göndermenin gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Turan, "Eminim ki buradan gittikten sonra da aynı kalitede hizmet sunacaktır. İnsanlarımız, ülkemizin çıkarları için çalışacağından eminim. Ve siyaseti bıraktığında da yine kapımız ona açık olacaktır." şeklinde konuştu.

Mesai arkadaşlarının düzenlediği veda partisinde duygusal anlar yaşayan Çetin Arık, konuşmasının başında tüm mesai arkadaşlarından helallik istedi. Çok sevdiği mesleğini bırakmanın hüznünü yaşadığını vurgulayan Arık, "Yeni bir başlangıca doğru yola çıktık. Bu yolda siz meslektaşlarımın beni yalnız bırakmayacağınızdan eminim. Sizleri ve Kayseri’yi en iyi şekilde temsil edeceğim. Nasıl bir hekim gördüyseniz, öyle bir vekil göreceksiniz. Mesleğimi ve sizleri seviyorum." diye konuştu. Konuşmanın ardından Turan, Arık’a çiçek takdim etti. Mesai arkadaşları da Arık ile selfie çekti.