Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) seçim çalışmalarına devam ediyor. CHP’lilerin bu seferki durağı Karaisalı oldu. CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Karaisalı İlçe Başkanı İlhan Şahin, CHP Adana milletvekili adayları Rukiye Çinkılıç ve İbrahim Demir ile İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Arıkanoğlu, Karaisalı merkez ve Eğlence’de esnafı gezdi.

Karaisalı’da vatandaşlara hitap eden Tümer, Karalar, Çinkılıç ve Demir, CHP iktidarında işsizliğin sona ereceğini kaydetti. İş yaşamında güven ve istikrar ortamının sağlanacağına işaret eden CHP’liler, “Her yıl 1 milyon yeni iş imkanı yaratılacak. Merkez Türkiye Projesi ile kademeli olarak 2 milyon 200 bin insanımıza istihdam sağlanacak. 800 bin işsizimize, istihdam garantili 9-12 aylık eğitim kursları verilecek. Kurs boyunca asgari ücret karşılığında ödeme yapılacak.” açıklamasında bulundu.

Karaisalı Eğlence bölgesinde esnafları da ziyaret eden CHP’liler 20 milyon yoksula sosyal devlet olmanın gereğinden doğan bir hak olarak sosyal destek verileceğini dile getirdi.