CHP Adana milletvekili adayları, inşaat mühendisleri Zülfikar İnönü Tümer, İbrahim Özdiş ve Aydın Uslupehlivan, İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Adana Şubesi’ni ziyaret etti.

CHP İl Başkan Yardımcısı Bülent Avcu, Seyhan İmar AŞ Genel Müdür Yardımcısı Hüseyin Orhan’ın da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Zülfikar İnönü Tümer, “Yuvamıza geldik. Mesleğimin ve yaşamımın en büyük parçası TMMOB çatısı altında ve İMO’da olmak bana gurur veriyor.” dedi.

Yaşamının her anında TMMOB ile iç içe olduğunu vurgulayan İbrahim Özdiş ise “Birlikte çalışacağız, birlikte üreteceğiz. Adana bizim, Türkiye bizim. CHP iktidarında her derde deva olabilmek için emek harcayacağız. Sorunları demokrasi çerçevesinde çözeceğiz.” dedi.

Aydın Uslupehlivan da CHP’nin tüm projelerinin insan odaklı olduğuna işaret etti. Usulupehlivan, Türkiye’de açlık ve yoksulluk sınırı gibi insan onuruna yakışmayan uygulamalarla karşı karşıya kalınmasından duyduğu üzüntüyü vurguladı.

Ziyaretleri için 3 inşaat mühendisi adayına teşekkür eden İMO Adana Şube Başkanı Nazım Biçer ise “İMO üyelerinin mecliste Adana’yı temsil edecek olması bizim için gurur kaynağıdır. TBMM’de ulaşılabilir ve nitelikli insanların milletvekili olarak görev yapması çok önemli. Adana’nın ve Türkiye’nin sorunlarına vakıf, çözüm reçetesini ceplerinde taşıyan milletvekilleri halkın ve memleketin ufkunu açacaktır.” diye konuştu.