ANDIRIN

 İlçe meydanını dolduran kalabalığa hitap eden CHP liderinin programını Andırınlı olan Çankaya İlçe Başkanı Şelçuk Dereli de izledi.

ELBİSTAN

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesini ziyaret etti. CHP lideri, kent meydanında toplanan kalabalığa hitap etti. 

PAZARCIK

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AK Parti'nin siyaseti kavga alanı haline getirdiğini, bunun sonucunda ülkenin bölündüğünü ve ayrıştığını belirterek, kendilerinin barışı ve kardeşliği sağlamak için yola çıktıklarını söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde partililere seslendi. Kılıçdaroğlu, “Sizin için mücadele ediyorum. Sizin için kavga veriyorum. Sizin için alın teri döküyorum. Şunu sakın unutmayın; Davutoğlu saray için çalışır, Kılıçdaroğlu halk için çalışır.” dedi. 

CHP lideri Kılıçdaroğlu, seçim çalışmaları kapsamında geldiği Kahramanmaraş'ta Elbistan ve Andırın ilçelerindeki mitinglerin ardından Pazarcık’ta halka seslendi. Sağanak yağış altında konuşan Kılıçdaroğlu, Türkiye’nin bölündüğüne ve ayrıştığına dikkat çekti. Barış ve kardeşliğin sağlanması için yola çıktıklarını belirten CHP lideri, “Yağmur yağıyor, şartlar iyi değil. Andırın'dayken haber geldi, burada ciddi bir yağmur yağmış ama sonuçta gönlümüz beraber. Bu ülke huzura ve barışa ihtiyaç duyan bir ülke. Size sözüm söz; bu ülkeye huzuru ve refahı getireceğim. Bu ülkede herkesin kardeşçe yaşayacağı bir ortamı getireceğim. Çok bölündü Türkiye, çok ayrıştı; siyaset kavga alanı değildir. Siyaset ülkenin sorunlarını çözmektir. Biz bu ülkenin sorunlarını çözmek için yola çıktık. Barışı, kardeşliği sağlamak için yola çıktık. Herkesin aş iş sahibi olması için yola çıktık. Bu ülkede fakirlik olmasın, 22 milyon yoksul vatandaşımız var. Yoksulluğu tarihe gömmek için yola çıktık. Bütün bunların yapılmasını istiyorsanız oylarımızı bölmeyeceğiz, ayrışmayacağız, bir arada olacağız, Chp’ye destek vereceğiz.” diye konuştu. 

CHP ANDIRIN PAZARCIK ELBİSTAN MİTİNG FOTOĞRAFLARI

Konuşmasının son bölümünde Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu eleştiren Kılıçdaroğlu, “Sizin için mücadele ediyorum. Sizin için kavga veriyorum. Sizin için alın teri döküyorum. Şunu sakın unutmayın; Davutoğlu saray için çalışır, Kılıçdaroğlu halk için çalışır.” diyerek oy istedi.