Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden Bayazıt, kapalı çarşı esnafını ziyaret etti. Vatandaşlarla tek tek ilgilenen Nilden Bayazıt, iktidar oldukları zaman yapacaklarını anlattı. Bayazıt, yeni yapılan sarayın aylık giderinin 20 milyon TL’den fazla olduğunu ve bu parayla binlerce fakire yardım edilebileceğini ifade etti. Bayazıt ‘’AKP’nin uyguladığı politikalardan halkımız artık bıktı. Esnafımız, işçimiz, memurumuz artık AKP’yi istemiyor. Çok farklı bir seçim olacak ve 7 Haziran’da Cumhuriyet Halk Partisi iktidara gelecek. Seçim beyannamemizde verdiğimiz sözlerin hepsi yerine getirilecek ve halkımız rahat bir nefes alacak‘’dedi. Çarşı esnafından oy isteyen Nilden Bayazıt, sürdürdükleri çalışmaların karşılığını alacaklarını aktardı. 

BAYAZIT CUMARTESİ PAZARINI GEZDİ

CHP Milletvekili adayı Nilden Bayazıt, kapalı çarşının ardından Cumartesi Pazarı’nı da ziyaret etti. ‘’Anneler Günü’’ dolayısıyla CHP İl Kadın Kolları ile birlikte karanfil dağıtan Bayazıt, pazarcı esnafından ve vatandaşlardan destek istedi. Buradaki çalışmalarının ardından Bayazıt ve beraberindekiler Bahçelievler taksi durağını da ziyaret etti. Burada taksicilerin dertlerini dinlayen CHP Milletvekili adayı Nilden Bayazıt ‘’Esnafa, işçiye, taksiciye yani toplumun tüm katmanlarına nefes aldıracak bir parti varsa oda CHP’dir’’ ifadelerini kullandı. 

KÖY ZİYARETLERİNE HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

CHP Milletvekili adayı Nilden Bayazıt köy ve mahalle ziyaretlerine de hız kesmeden devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında mahalle ve köylerde toplantılar düzenleyen Bayazıt’ın son durağı ise Sarıkaya mahallesi  oldu. Mahalleli kadınlarla bir araya gelen Bayazıt “Ben bu seçimlerde özellikle kadınlardan destek bekliyorum. Ev hanımları için maaş bağlayacağız, bin 500 TL emekli maaş ile Ramazan ve Kurban bayramlarında birer maaş ikramiye, bu verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz.”diye konuştu.