Bursa Nilüfer Belediyesi’nin Halkevi olarak adlandırılan İhsaniye Mahallesi’ndeki yeni hizmet binası, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla yarın açılacak.

Uzun yıllar barakalarda hizmet veren, daha sonra 2010 yılında geçici bir süre Nilpark AVM’deki adresi kullanan Nilüfer Belediyesi, 2014 Ekim ayında taşındığı yeni hizmet binasının açılışını 23 Mayıs Cumartesi günü (yarın) saat 18.30’da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılacağı bir törenle yapacak.Binanın temeli de 2011 yılında yine CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla açılmıştı. Hizmet birimlerini bir arada toplayan, modern yapısıyla İhsaniye Kent Meydanını kucaklayan hizmet binasına, katılımcılık ilkesinin yansıması olarak Nilüferlilerle yapılan anket sonrasında Nilüfer Belediyesi Halkevi adı verilmişti.

Saat 18.30’da binanın açılış kurdelasının kesilmesinin ardından saat 19.00’da da ünlü sanatçı Onur Akın bir konser verecek. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, “Halkın evini, halk için, halkımızla beraber açacağız. Demokrasi kültürünün öğelerini barındıran Nilüfer Belediyesi halk evimizin resmi açılışına herkesi davet ediyoruz” dedi.