AK Parti Çorum İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Temmuz Ayı İl Danışma Meclisi Toplantısı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.
Ticaret Sanayi Odası Fuar Kompleksi’nde düzenlenen toplantıya AK Parti Çorum milletvekili Ahmet Sami Ceylan, AK Parti İl Koordinatörü Milletvekili Recep Yıldırım, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, Merkez İlçe Başkanı Av. Yaşar Anaç, Gençlik Kolları Başkanı Ünal Yıldırım, İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya, belediye başkanları, ilçe başkanları, il genel ve belediye meclisi üyeleri, il ve ilçe yöneticilerinin yanı sıra il ve ilçe kadın ve gençlik kolları yöneticileri katıldı.
Toplantıda bir açılış konuşması yapan AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, önümüzdeki günlerde açılacak olan Siyaset Akademisi ve parti çalışmaları hakkında bilgi verirken, İl Gençlik Kolları Başkanı Ünal Yıldırım ise, Ramazan Bayramı sonrasında mahalle başkanlarıyla yapacakları toplantıya ilişkin açıklamalarda bulundu.
AK Parti Çorum milletvekili Ahmet Sami Ceylan ise, gündeme ilişkin açıklamalarda bulunarak, "Dünyanın dört bir yanında bombalar altında Ramazan ayını idrak eden kardeşlerimizin, hayırlı ve huzurlu bir bayram geçirmelerini temenni ediyorum. Bu topraklar üzerindeki hesaplar hiçbir zaman bitmeyecek. Bugüne kadar başarılı olamadılar, bundan sonra da olamayacaklar. Yeter ki bizler, birlik ve beraberliğimizi koruyalım. İnşallah şehit haberleri almadığımız bir bayram idrak ederiz" dedi.