Çorum’un Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner bedensel engelli vatandaşa tekerlekli sandalye yardımı yaparak sevindirdi.
Gürpınar Mahallesi Karbeyaz Sokak’ta oturan Salim ve Haydar Kırıktaş isimli vatandaşlar, felç geçiren ve bundan sonraki yaşantısını tekerlekli sandalye yardımı olmadan devam ettiremeyecek olan anneleri Nergiz Kırıktaş (80 ) için Belediye Başkanımız Abdulkadir Şahiner’den tekerlekli sandalye talebinde bulundu.
Başkan Şahiner, Salim ve Haydar kardeşlerin isteğini geri çevirmeyerek tekerlekli sandalye temin ettirdi. İhtiyaç sahibi vatandaşları makamında dinleyen Başkan Şahiner tekerlekli sandalyeyi Halkla İlişkiler personeline aileye teslim ettirdi.
Tekerlekli sandalyeyi karşısında gören Nergiz Kırıktaş duygusal anlar yaşadı. Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’e teşekkürlerini ileten Nergiz Kırıktaş ve oğulları; “Annemizin haberi yoktu. Ona sürpriz yapmak istedik. Yaz aylarında havaların sıcak olması sebebiyle sokağa çıkamadığı için evde çok sıkılıyordu. Sağ olsun Başkanımız kimseyi geri çevirmediği gibi bizleri de geri çevirmedi. Allah ne muradı varsa versin. Allah başkanımızı başımızdan eksik etmesin” ifadelerini kullandılar.