Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, bedensel engelli vatandaşa tekerlekli sandalye yardımı yaparak sevindirdi.
Sungurlu Örnekevler Mahallesinde oturan Merve Dişbudak, bedensel engelli kızı Nezaket Dişbudak için Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’den tekerlekli sandalye istedi. Başkan Şahiner, Merve Dişbudak’ın isteğini geri çevirmeyerek tekerlekli sandalye temin etti. Makamında anne ve kızını ağırlayan Başkan Şahiner, tekerlekli sandalyeyi aileye teslim etti.
Kızının yüzündeki sevinci görünce Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’e teşekkür eden anne Merve Dişbudak,"Gerçekten bu tekerlekli sandalyeye çok ihtiyacımız vardı. Çevremizdeki komşularımızdan, gazetedeki haberlerden duyuyorduk. Abdulkadir Başkan kimseyi geri çevirmiyormuş. Belediyenin önünden geçerken aklıma geldi ve başkanımızın yanına çıktım. O da sağolsun bizleri makamında ağırladı. İsteğimizi söyleyince hemen tedarik edip bizlere teslim etti. Başkanımızdan Allah razı olsun" dedi.
Başkan Şahiner, Sungurlu Belediyesi olarak Sosyal Belediyecilik anlamında ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlarımıza bu yardımları yapmaktan mutluyuz diyerek, "Kimin ne olacağı belli olmayan yaşantımızda, ihtiyacı olan insanlarımızın yardımına koşmaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.