Çorum Ticaret Borsası Başkanı Ali Bektaş, üniversite öğrencileriyle bir araya geldi.
Hitit Üniversitesi Borsa Finans Kulübü tarafından “Türkiye’de Emtia Borsaları Ve Ticaret Borsalarının Önemi” konulu söyleşi düzenlendi. Ticaret Borsası Başkanı Ali Bektaş’ın konuşmacı olarak katıldığı söyleşiyi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Bankacılık ve Finans Bölümü Öğretim Görevlileri Yrd. Doç. Dr. Eşref Savaş Başcı ve Doç. Dr. Selçuk Kendirli ile üniversite öğrencileri izledi.
Gençlerle bir araya gelmekten memnun olduğunu dile getiren Bektaş, “Hayatta her kapıyı açan en büyük anahtar kendine güvenmek ve çok çalışmaktır. Kendinize değer verin. Moralinizi yüksek tutun ve devamlı kendinizi geliştirmek için çaba gösterin. Hayalleriniz hedefleriniz olsun, hayal kurmaktan vazgeçmeyin. Hayali olmayanın hedefi olmaz. Şimdiden rotanızı çizin. İsterseniz her şeyi başarırsınız. Asla büyük hedeflerden ve okumaktan vazgeçmeyin” tavsiyesinde bulundu.
Bektaş, programda ayrıca öğrencilere Borsacılık ve Ticaret Borsaları faaliyetleri hakkında bilgi vererek ticaret ve eğitim hayatıyla ilgili tavsiyelerde bulundu. Söyleşinin ardından öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektiren Ticaret Borsası Başkanı Ali Bektaş’a Doç. Dr. Selçuk Kendirli tarafından takdim edildi.