Çorum Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yılda öğrencilere eğitim-öğretim yılı sona ermeden tatil kitabı hediye etti.
2009 yılından bugüne kadar yaz tatili öncesi kitap dağıtımı yapan Çorum Belediyesi, bu yıl dağıttığı 13 bin 500 kitapla bugüne kadar öğrencilere 100 binin üzerinde kitap hediye etti. Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Yumurta ve Albayrak İlköğretim Okulları’nda düzenlenen kitap dağıtım törenine katıldı.
Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Gazi Yıldırım ile belediye birim müdürlerinin de katıldığı ziyaretler sırasında ilk olarak Yumurta İlkokulu’na giden Başkan Yardımcısı Zeki Gül, okullarda sınıfları gezdi. Öğrencilerle sohbet eden Başkan Yardımcısı Zeki Gül, çocuklara yaz tatilinde dinlenmenin ve eğlenmenin yanı sıra kitap okumalarını da tavsiye etti. Tatil kitaplarını tek tek öğrencilere hediye eden Başkan Yardımcısı Zeki Gül, daha sonra da Albayrak İlkokulu’na geçti. Okulun konferans salonunda öğrencilerle bir araya gelen Başkan Yardımcısı Zeki Gül, kitap hediyesi faaliyetlerinin amacını anlattı.
2009 yılından itibaren her yıl okullar yaz tatiline girmeden okullara kitap dağıtımı yaptıklarını kaydeden Gül, bugüne kadar öğrencilere 100 binin üzerinde kitap hediye ettiklerini sözlerine ekledi.