Çorum Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyet gösteren TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri, 8 Mayıs Anneler Günü nedeniyle huzurevine ziyarette bulundu.
Atıl Üzelgün Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ne gerçekleştirilen ziyarete TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Yasemin Kepçeli ve icra kurulu üyeleri katıldı. Ziyarette, Kadın Girişimciler yaşlılarla birlikte sohbet edip, Huzurevi’nde kalan bayanlara çeşitli hediyelerde bulundular.
Huzurevi sakinleriyle bir araya gelmekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Yasemin Kepçeli, “Sevgi ve şefkatle, fikren ve bedenen sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde her zaman büyük bir sorumluluk üstlenmiş olan anneler, aile ve toplum hayatının temel direğidir. Bizi millet yapan değerlerin her birimizde hayat bulmasında, yaşatılmasında en büyük pay cennetle müjdelenen annelerindir. Hoşgörünün ve şefkatin tükenmez pınarı olan anneler, gelenek ve değerlerimizin geleceğe taşınmasının da teminatıdır” dedi.
Huzurevi sakinleri ise ziyaretlerinden dolayı Kadın Girişimciler Kurulu üyelerine teşekkür ettiler.