Çorum’un Osmancık İlçesi’nde Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından başlatılan demokrasi nöbeti devam ediyor.
Osmancık’ta demokrasi nöbetine katılan AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, “Yeni bir güneş doğacak. Bu topraklarda örnek bir medeniyeti yeniden inşa edeceğiz. Yapmak zorundayız, yoksa tarih biz affetmez.” dedi.
Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, Dörtyol Kavşağındaki demokrasi nöbetine katılarak Osmancık halkına destek oldu.
Darbe girişiminin ardından Türk milletinin demokrasiye sahip çıktığını belirten Özdağ, bu birlik ve beraberlikle Türkiye’nin daha da güçleneceğini söyledi.
Milletvekili Özdağ, "Bundan sonra daha çok çalışacağız. Arabamızı biz yapacağız. Nükleer santralimizi biz yapacağız. Barajlarımızı biz bitireceğiz. Organize sanayilerimiz bizim olacak. Almanya gibi olacağız, Japonya gibi olacağız. Şimdi adalet zamanı, şimdi hukuk zamanı. Hukuktan ayrılmayacağız, adaletten ayrılmayacağız. Şimdi demokrasiye sahip çıkma zamanı. Allah nasip ederse bu topraklarda örnek bir medeniyeti yeniden inşa edeceğiz. Yapmak zorundayız, yoksa tarih biz affetmez.” şeklinde konuştu.