Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum’da yapılan Türkiye Oryantiring Federasyonu, Çorum Belediyesi ve 4. Kademe Oryantiring Yarışları’nda yönetici ve görevlilerle bir araya geldi.
Oryantiring Yarışları ile dolu dolu bir program geçirdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, yapılan organizasyon ile birlikte oryantiring gibi güzel bir sporun Çorum’da tanındığını belirtti.
Başkan Külcü, “Önümüzdeki yıldan itibaren puanlı ulusal yarışlar kategorisine dahil olacağız. Bu yarışlarımızı da Hattuşa, Alacahöyük gibi tarihi ve doğal güzelliklerin bulunduğu yerlerde yaparak, hep birlikte şehrimizin spor yoluyla daha fazla tanınmasına katkı sağlamış olacağız" dedi.
Başkan Külcü, Oryantiring sporunun Çorum’da tanıtılmasına sağlamış olduğu katkılardan dolayı Türkiye Oryantiring Federasyon Başkanı Tekin Çolakoğlu’na cam vazo hediye etti.
Türkiye Oryantiring Federasyon Başkanı Tekin Çolakoğlu, oryantiring sporuna vermiş olduğu desteklerden dolayı Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül ve Spor İşleri Müdürü Nadir Solak’a teşekkür plaketi verdi.