Çorum’un Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş kurban bayramı öncesi hayvan pazarını ziyaret ederek alıcı ve satıcılarla kısa sohbetler etti.
Kurban bayramına sayılı günler kala pazara inmeye başlayan kurbanlıklar ilçede kurulan hayvan pazarında alıcılarını beklerken, hareketlik pazarlıkların yaşandığı son günlere doğru Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş vatandaşları hayvan pazarında ziyaret ederek, hayvan pazarında kurbanlık satışları ile ilgili bilgiler aldı.
Başkan Karataş, hayvan pazarında kurbanlık satan ve alan vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.
Kurbanlık satışları için hayvan pazarının açılmasından günler önce yeni düzenlemeler yaparak önlem alınması yönünde talimatlar veren Başkan Karataş, bu yapılan uygulamadan dolayı kurbanlık satışı için pazarda yer alan hayvan sahiplerinin övgüleri ve teşekkürleri ile karşı karşıya kaldı.
Hayvan pazarında küçükbaş ve büyükbaş hayvanlar için yeni bölümler yaparak satıcıların isimlerine tahsis edilmesi için gerekli çalışmaların yapılması hayvan sahipleri tarafından memnuniyetle karşılandı.
Hayvan pazarı ziyaretinde övgüler ve teşekkürlerle karşılaşan Başkan Karataş, “Geçtiğimiz senelerde kurban bayramı öncesi vatandaşın burada sıkıntı çektiğine şahit olduk. Bu sıkıntıların önüne nasıl geçebiliriz diye çalışma arkadaşlarımızla durum değerlendirmesi yaptık. Çözümün ancak bu yöntemle olabileceği kanaatine vardık ve kurbanlıklar pazara inmeden günlerce önce çalışmalarımızı yaparak tamamladık. Elbette ihtiyaçlar doğrultusunda hayvan pazarımızın daha da ileri seviyede hizmet verebilmesi için çalışmalarımızı araştırmalar doğrultusunda düşünüyoruz. Sizlerin memnuniyeti beni de ziyadesi ile memnun etti. Bu vesile ile şimdiden mübarek kurban bayramınızı kutluyor, tekrarlarını hep birlikte yaşamayı yüce Mevla’mdan diliyorum” dedi.