Osmancık Nenehatun Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi tarafından kermes düzenlendi.
03 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Osmancık Nenehatun Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Okulu tarafından kermes hazırlandı. Kermesin açılışına Osmancık Kaymakamı Abdullah Özübek, Belediye Başkanı Hamza Karataş, Jandarma Komutanı Yüzbaşı İrfan Kıymaz, Askerlik Şubesi Başkanı P. Yzb. Serhan Töngüç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Tökel, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.
Kermes açılışında bir konuşma yapan Osmancık Nenehatun Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Okul Müdürü Can Fırat Şahin, “03 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle okul olarak kermes etkinliği düzenledik. Kermeste bulunan malzemeler okulumuz öğrencilerin yıl boyu yaptığı çalışmalardan oluşmaktadır. Çocuklarımızın ve öğretmen arkadaşlarımızın özverili ve başarılı çalışmaları doğrultusunda hazırlandı. Kermeste sponsor firmaların ürünleri de teşhir edilmekte. İki gün açık kalacak kermeste elde edilen gelirler okulumuz öğrencilerinin maddi giderleri için kullanılacaktır. Kermesimizde uğrayıp bizleri destekleyen, yardımlarını esirgemeyen tüm herkese teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.
Öğrenciler adına hazırlanan kermeste pasta, börek ve tatlı çeşitlerinin yanı sıra, öğrencilerin yaptığı birbirinden güzel hediyelik tasarımlar ve sponsor olan firmaların ürünleri bulunuyor.