AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mersin Milletvekili Hacı Özkan, AK Parti Çorum Merkez İlçe Başkanlığını ziyaret etti.
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç ve parti yöneticileriyle bir araya gelen milletvekili Hacı Özkan, Çorum teşkilatının ve yerel yönetimlerinin çalışmalarını yakından takip ettiklerini söyledi. AK Partili Belediyelerin çalışmalarını değerlendirmek ve yatırımların geldiği aşamaları yerinde görmek üzere yoğun bir mesai harcadıklarını kaydeden Özkan, AK Parti ile birlikte belediyeciliğin çağ atladığına dikkat çekti.
Siyasetçilerin halkla iç içe olması gerektiğini kaydeden Özkan, “Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan halkın içinden gelen bir siyasetçi. Simit sattı, çaycılık yaptı. Gün geldi çaycılık yaptığı belediyeye başkan oldu ve AK Parti belediyeciliğinin temellerini attı. Cumhurbaşkanımızın en büyük başarısı halktan kopmamasıdır. Biz onu örnek alıyoruz. Yerelde de yöneticilerimiz esnafın, sanayicinin, Sivil Toplum Kuruluşlarının ve halkın her kesimiyle iç içe olmalı. Başarı ancak bu şekilde yakalanır” dedi.
Siyasi görüşü ne olursa olsun bütün insanların hain darbe girişiminden sonra milli birlik ve beraberliği güçlendiğini dile getiren Özkan, 15 Temmuz’da milletin destan yazdığını belirtti.
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç, Çorum’da teşkilatın ve yerel yönetimlerin çalışmaları hakkında Özkan’ı bilgilendirdi. Esnafla ve halkla bağlarının hiçbir zaman kopmadığını ifade eden Anaç, genel seçimlerde yüzde 60’ın üzerinde bir oy olarak bunu tescillediklerini hatırlattı. Anaç, bir sonraki seçimde bu çıtayı daha da yukarı çekeceklerini kaydetti.