Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Kalkınma Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Yılmaz Tuna’yı ziyaret etti.
Hitit Üniversindeki çalışmalar hakkında bilgi paylaşımında bulunan Prof. Dr. Reha Metin Alkan, merkez ve ilçelerde başlatılan modern, teknolojik bir yerleşke oluşturma sürecinde bakanlığın sağladığı bütçe imkanlarıyla önemli mesafeler kat edildiğini ve kampüs çalışmalarının hızla devam ettiğini belirterek, üniversitenin Çorum’da ve bölgesinde örnek bir yapılanma içerisinde olduğunu bildirdi.
Hitit Üniversitesi’ne sağlanan destekler sonucunda tamamlanan ve yapımına devam edilen akademik ve idari hizmet binalarıyla üniversitenin yepyeni bir görünüme kavuşacağını ifade eden Prof. Dr. Alkan, göreve geldikleri günden bugüne kadar sağladıkları katkılardan ötürü Müsteşar Yardımcısı Tuna’ya teşekkür etti.
Kalkınma Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Yılmaz Tuna da, üniversitedeki başarılı çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bundan sonraki süreçte de Hitit Üniversitesi’ne destek vereceklerini ifade ederek, ziyaretlerinden dolayı Rektör Prof. Dr. Alkan’a teşekkür etti.