AK Parti Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt ve RET International Başkanı Zeynep Gündüz, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü ziyaret etti.
Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt ile birlikte Çorum Belediyesi Kadın Kültür ve Sanat Merkezi’nde incelemelerde bulunduktan sonra Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü ziyaret eden RET International Başkanı Zeynep Gündüz projeleri hakkında bilgiler verdi.
Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, böyle bir çalışmayı kendilerinin de önemsediklerini belirtti.
Gençlere, kadınlara ve engellilere yönelik yaptıkları çalışmalarla edindikleri tecrübelerin kendileri için en büyük kazanç olduğunu ifade eden Külcü, “Milletvekilimiz Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt bu konularda Çorum Belediyesi’ne çok güzel katkılar sağlıyor. Bizim yükümüzü hafifletiyor. Kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.
Çorum Belediyesi’ni kadınlara ve gençlere yönelik çok güzel çalışmalar yaptığını söyleyen Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt da, “Belediyemizin yaptığı mahalle kültür merkezleri bunların en güzel örnekleridir.” şeklinde konuştu.
RET International Başkanı Zeynep Gündüz ise Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye faaliyet alanları ile ilgili bilgiler vererek “Gençlik ve kadınlara yönelik yaptığımız çalışmalarla dünyada 800 bin kişiye ulaştık. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Gençlik Spor Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı ile çalışmalar yapıyoruz. Mülteciler ile ilgili olarak önemli projeler yaptık” diye konuştu.