Çorum Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği yeni Yönetimi Osmancık’ta bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.
Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Çorum Şubesi yönetimi Osmancık Şehit Aileleri ve Gaziler Derneğini ziyaret etti. Dernek Başkanı Sadık Demirkol, Başkan Yardımcısı Zeki Dilmen, Dernek Sekreteri Soner Bardakçı ve şahit babaları Mustafa Kaplan ile Yahya İğneci’den oluşan heyet ilk olarak Osmancık Şehit Aileleri ve Gaziler Derneğine ziyarette bulunarak, başkan Mustafa Sarı ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldiler.
Çorum Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Sadık Demirkol yönetim kurulu ile birlikte tüm ilçelerde yapılacak olan tanışma ve istişare toplantıları kapsamında ilk ziyareti Osmancık’a yaptıklarını söyledi. Demirkol, toplantıda başkan Mustafa Sarı’dan çalışmalarla ile ilgili bilgiler alarak, Şehit Aileleri ve Gazilerin içerisinde bulunduğu durumlar ve karşılaştığı sorunlar ile ilgili istişare yaptıklarını belirtti.
Osmancık Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği başkanı Mustafa Sarı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip teşekkür ederek, Demirkol ve yönetim kuruluna çalışmalarında başarılar diledi.
Çorum’dan gelen dernek yöneticileri Osmancık Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği yönetimi ile birlikte daha sonra İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek Jandarma Yüzbaşı İrfan Kıymaz ile bir süre sohbet ettiler. Jandarma ziyareti sonrası Çorum ve Osmancık Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği başkan ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Hamza Karataş’ı makamında ziyaret ederek çalışmalar ile ilgili bilgiler verdiler.
Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek her iki dernek yöneticilerine çalışmalarına başarılar diledi.
Çorum Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Sadık Demirkol ziyaretlerde Osmancık dernek başkanı Mustafa Sarı, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı İrfan Kıymaz ve Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş’a içerisinde 1. Dünya Savaşı ve İstiklal Savaşı şehitlerinin isimlerinin de bulunduğu Çorumlu Şehitler ve Şehitlik Albümü hediye etti.