Çorum’un Sungurlu İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından yıl sonu okul müdürleri toplantısı yapıldı.
Ahmet Özdemir başkanlığında Sungurlu İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantıda yılsonu değerlendirmesi yapılarak gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi alış verişi yapıldı. Gerçekleştirilen toplantıda ortaokul 8. sınıf öğrencilerinin girdiği TEOG sınavlarında istenilen başarının elde edildiği, başarı oranının da artış gözlendiği vurgulandı. İlçe genelindeki okullarda kültürel ve sosyal faaliyetlerde ciddi anlamda ilerleme kaydedildiğini belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Özdemir, ilçede özelikle TÜBİTAK projelerinde ciddi gayretler gösterildiğini belirtti.
İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yılmaz Karaalp da yaptığı konuşmada, her okulda yaz kurslarının açılabileceğini belirterek bu konuya hassasiyet gösterilmesi gerektiğini söyledi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Özdemir ve Şube Müdürü Yılmaz Karaalp okul müdürlerinin toplantıya katılımlarından dolayı ve yıl boyunca göstermiş oldukları özverili çalışmaları, hassasiyetleri ve gayretlerinden dolayı tüm eğitim camiası çalışanlarına teşekkürlerini ilettiler.