Sungurlu Belediye Başkanlığı tarafından 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle gazi ve şehit yakınlarına akşam yemeği verildi.
Mavi Ocak Dinlenme Tesislerinde Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’in ev sahipliğinde verilen akşam yemeğine başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, Gaziler ile Şehit ve Gazi yakınları katıldı.
Yemekte bir konuşma yapan Başkan Şahiner; "Şehitlik ve Gazilik bizim kültürümüzün iki ögesidir. Toprakları Vatan yapan şehit ve Gazilerimizin fedakarlıklarıdır aslında. Toprağı vatan yapan siz gazilerimiz ve merhum şehitlerimiz, vatan üzerinde en fazla paya sahip olan insanlarsınız. Bu millet hiç bir zaman şehidine, şehidinin yakınına ve gazisine saygısızlık etmez. Bu milletin nasıl bir araya geldiğini nasıl bir biriyle dayanışma gösterdiğini gördük. Bu millete ne kadar teşekkür etsek, ne kadar minnet ve şükran ifade etsek azdır ve yetmez. Biz milletimizle övünüyoruz. Geleceğimize dair ümitlerimiz, umutlarımız, beklentilerimiz zirve yaptı. Ve umutlarımız devam ediyorve edecektir." dedi.
Şehit ve Gazi Aileleri yemek sonrası Başkan Şahiner’e memnuniyetlerini dile getirerek verilen hediyeler içinde teşekkür ettiler.