Sungurlu Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen Yaz Spor Kursları 29 Haziran tarihinde başlıyor.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Sungurlu Belediyespor Kulübü tarafından, çocuklarda spor bilincinin geliştirilmesi ve yaz tatillerinin daha keyifli hale getirilmesi amacıyla her yıl düzenlenen yaz spor okulları, 29 Haziran Çarşamba günü başlıyor.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünün 6 ile 15 yaşları arasındaki öğrencilere yönelik Basketbol, Voleybol, Futbol, Badminton, Güreş, Taekwando branşlarında düzenlendiği yaz okulları bu yıl da öğrencileri sporla buluşturacak.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Halil Yurt, "Yaz spor okullarıyla ilgili bilgi veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Halil Yurt; ‘’Görev, amaç ve sorumlulukları içerisinde yer alan sporu her yaştaki insanlara yayarak onlara sağlıklı bir yaşam sunmak, okulların tatile girmesi ile birlikte gençlerimizin ve çocuklarımızın boş zamanlarını değerlendirerek, onları zararlı alışkanlıklardan ve kahve köşelerinden koruyarak spor alışkanlığını kazandırmak, iyiyi kötüyü ayırt edebilecek sevgi ve saygı çerçevesi içerisinde geleceğine güvenle bakan bir nesil yetiştirmek ve aynı zamanda da yetenekli gençlerimizi tespit ederek Türk sporuna geleceğin elit sporcularını kazandırmak amacıyla belirtilen branşlarda İlçe Müdürlüğümüzce Yaz Spor Okulları açılacaktır. Yaz spor okullarının çocukların spor yapması için bir şans olduğunu vurgulayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe müdürü Halil Yurt, “Bu nedenle tüm gençlerimizi ve çocuklarımızı spora davet ediyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yılda yaz tatilinde tüm gençlerimizi spor yapmaya çağıyoruz ” dedi.