Denizli Pinokyo Çocuk Evi ve Çocuk Kulübü’nün minik öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yıl boyunca hazırladıkları birbirinden güzel eserleri sergiledi. Güz Gülleri şarkısının söz yazarı ve bestecisi Selim Öztaş’ta miniklere sürpriz yaparak şarkısını onlar için seslendirdi.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Pinokyo Çocuk Evi ve Çocuk Kulübü’nün minik öğrencileri de 1 yıl boyunca yaptıkları resimleri, el işi eserleri Hakkı Dereköylü Güzel Sanatlar Lisesi’nde açtıkları sergiyle görücüye çıkardı. Serginin açılışında miniklere ve ailelerine sürpriz ise ‘Güz Gülleri’ şarkısının söz yazarı ve bestecisi Selim Öztaş yaptı. Ünlü sanatçı birbirinden güzel ve görülmeye değer eserlerin görücüye çıktığı sergiyi Pinokyo Çocuk Evi Kurucusu Berrin Ünver, öğretmenler, öğrenciler ve velilerle birlikte açtı. Yüzlerce eserin yer aldığı sergiyi, veliler ve davetliler ilgiyle gezdi.
Denizli Pinokyo Çocuk Evi ve Çocuk Kulübü’nün minik öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla hazırladıkları dans ve müzik gösterileriyle izleyenlere unutulmaz anlar yaşattılar. Tüm çocukların bayramını kutlayan Ünlü besteci Selim Öztaş’ta minklerin performansından çok etkilendiğini vurgulayarak onlar için Güz Gülleri şarkısını seslendirdi.
Pinokyo Çocuk Evi ve Çocuk Kulübü Kurucusu Berrin Ünver, tüm ulusun ve çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladığını belirterek, “Çocuklarımızla birlikte bu bayramı tüm coşkusu ile kutluyoruz. Minik öğrencilerimizin ellerinden çıkan eserlerin görsel güzelliği ve sundukları gösteriler ile bayramımız daha da şenlendi. Bu özel günde aramızda yer alan Selim Öztaş beyefendiye de teşekkürlerimi sunuyorum.Bu güzelliği her yıl olduğu gibi bu yılda doyasıya kutlamanın mutluluğunu yaşıyorum” dedi.