AK Parti Denizli Kadın Kolları Başkanı Aynur Akdemir, 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin bir açıklama yaptı.
AK Parti Denizli İl Kadın Kolları Başkanı Aynur Akdemir, 15 Temmuz’da Cumhuriyet tarihinin ilk seçilmiş Cumhurbaşkanına karşı haince, alçakça darbe girişiminde bulunulduğunu söyledi.
Açıklamasının devamında Akdemir, "Ne acıdır ki inancımıza göre peygamber ocağı olarak gördüğümüz şanlı ordumuzun içinde, illegal olarak yapılanan bir grup asker görünümlü üniformalı FETÖ/PDY mensubu teröristler, devletimizin silahları ve ordumuzun tüm imkanlarını kullanarak darbe girişimini uygulamaya koymuşlar ve bu kalkışmaya karşı çıkan vatan evlatlarına, önce vatan diyen kahraman, askere ve polise ve bu aziz millete, milletin silahını çevirme alçaklığında bulunmuşlardır” dedi.
"FETÖ/PDY ile arkasındaki bütün mensuplar bunun bedelini çok ağır bir şekilde ödeyecekler"
FETÖ/PDY ile arkasındaki bütün mensuplarının bunun bedelini yargıda çok ağır bir şekilde ödeyeceğini ifade eden Akdemir, “Bu adeta bir istiklal mücadelesinin yeniden kazanılması hadisesidir. Türk Silahlı Kuvvetlerimizi haince emellerine alet etmek suretiyle askerimizin elbisesini giyerek bu saldırıları yapanlar bunun bedelini ağır ödeyecekler ve ödemeye başladılar. Şu ana kadar kararlı bir şekilde devam eden çalışmalar hız kesmeden devam edecektir. Çünkü milletimizin birliğini, beraberliğini, kardeşliğini parçalamak, bozmak isteyenlere karşı hep beraber tüm kurumlarımız milletçe bu kararlı duruşumuzu sürdüreceğiz. Başkomutanımız, Reisi Cumhurumuz Recep Tayyip Erdoğan’ın ikinci bir emrine kadar meydanları terk etmeyeceğiz” diye konuştu.