AK Parti Denizli İl Kadın Kolları Başkanı Aynur Akdemir ve yönetimi bir dizi ziyaret ve ‘AK Kadınlar Kardeşlik Ormanı’na fidan dikimi için Bitlis’e gitti.
‘Bir ayağımız Çanakkale, bir ayağımız Bitlis, bedenimiz Türkiye’ diyerek yola çıktıklarını ifade eden AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Aynur Akdemir, “Kardeşlik,birlik beraberlik için uzak yakın demeyip düstük yollara. Bize yazık etmişler, aslında hiçbir farkımız yok. Hissiyat aynı, duygu aynı, memleket ve vatan sevgisi aynı ve biz kadınlar olarak bunu çoktan fark ettik ve gereğini yapıyoruz inşallah” dedi.
Bitlis’te çok verimli çalışmalarda bulunduklarını kaydeden Akdemir, ‘’Bedenimiz Türkiye ve biz bu gün gözlerimizi bedenimizin önemli bir parçası organı olan Bitlis’te açtık. Bize bu birlik beraberlik kardeşlik ve ‘Sen ben yok, biz varız’ duygusunu yaşattıkları için başta AK Parti Bitlis Kadın Kolları Başkanı Zeydan Ferah Diba olmak üzere tüm AK kadınlara ve Bitlisli kadınlara Selam olsun. Doğu Batı Ele Ele Bedenimiz Türkiye projesi kapsamında AK Parti Bitlis Kadın Kollar Başkanı Ferah Diba Zeydan, yönetim kurulu üyeleri,İl Baskan vekili Kadir Köstekçi, Orman işletme müdürlüğü Denizli, Bartın, Muğla, Muş, Hakkari, Van, Tekirdağ, Edirne, Siirt, Diyarbakır, Mersin, Kars, Batman, Trabzon Kadın kollari Il baskalarının katılımıyla Bitlis’te AK Kadın Kardeşlik Ormanı için ilk fidan dikimi gerceklestirdik. Bu proje ile tüm Türkiye’de kardeşliğin pekişmesi amaçlandı. Bu projenin tüm Türkiye’ye örnek olmasını istiyoruz. Bitlis’e 7 bölge 4 iklimden gelen kadın kolları başkanlarımız var. Bu kardeşliğimizi pekiştirmek için buradan Türkiye’ye bir mesajımız olsun’’dedi.