AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, FETÖ hainin acilen Türkiye’ye teslim edilmesi gerektiğini belirtti.
AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, yaptığı gündem değerlendirmesinde, milletin Yenikapı’da dünyaya mesaj verdiğini ve FETÖ haininin hemen Türkiye’ye teslim edilmesi gerektiğini belirtti.
Başkan Filiz, 15 Temmuz’da darbeye karşı gösterilen duruş ve Yenikapı’daki coşkuyu görünce bir kez daha bu milletin bir evladı olmaktan gurur duyduğunu söyledi.
Filiz, " 15 Temmuz gecesi demokrasi destanı yazanlar 7 Ağustos’ta yeni bir destan daha yazdı. Demokrasi ve hukuk için, istiklal ve özgürlük için devlet olarak, millet olarak, hükümet olarak ve muhalefet olarak hep oradaydık. Dünya tarihinde eşine rastlanmayan direniş ruhu bir kez daha ayağa kalktı ve mitingde 5 milyon civarında vatandaşımız darbecilere karşı çıktı. Türkiye’yi dize getirmek isteyenler millet nasıl olurmuş, bayrak ne demekmiş gördüler. Türkiye eşsiz bir toplumsal mutabakata varmıştır, başbakanımızın da belirttiği üzere bu mutabakat zeminini gözümüz gibi koruyacağız” dedi.
Vergi affını da değerlendiren Filiz, “Milli Eğitim Bakanlığımız yeni öğretim yılı için 15 bin sözleşmeli öğretmen alacak. İçişleri Bakanlığımız da 10 bin polis alacak. Vatanımızı, milletimizi seven gençlerimize polisliğe, bu şerefli mesleğe girmeleri için bir fırsat. Hükümetimiz kredi ödemelerinde zorluk çeken bin 268 kooperatifin 3 bin 3427 ortağının 640 milyon değerindeki borcunu 5 yıl vadeye yaydı. Afetlerden etkilenen çiftçilerimizin, üreticilerimizin Ziraat Bankası’na ve Tarım Kredi Kooperatiflerine olan borçlarını 1 yıl erteledi. Yeni yasa teklifi gönderildi. Taşınır Mallar Rehin Kanunuyla, taşınır mallar da artık teminat olarak gösterilebilecek” diye konuştu.