AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, darbe girişimine karşı milletin tepkisini ve yeni kapı mitingini değerlendirdi.
AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, milletin 15 Temmuz darbe girişimine karşı tavrını ve İstanbul Yenikapı’da düzenlenen şehitler ve demokrasi mitingini değerlendirdi.
Filiz açıklamasında, “Yurtta Sulh Konseyi adı altında darbe yapmaya kalkanlara milletimiz Türkiye’nin 81 vilayetinde çizdiği tabloyla adeta ‘Yurtta Sulh’ böyle olur, dedi. Avrupa duysun, Dünya duysun, Türkiye bugün 15 Temmuz öncesine göre daha güçlüdür. Çünkü artık hep birlikte omuz omuza tek yüreğiz. Tüm ülkenin bir ve beraber olduğunu gösterdik. Bütün dünyaya demokrasisine ve seçtiklerine sahip çıkan bir millete asla diz çöktürülemeyeceğini gösterdik. 81 ilde siyasetçiler arasındaki birlik ve beraberlikte anlamlı ve bir o kadar da güzeldi. Başbakanımızın da söylediği gibi siyasette meydana gelen bu birlikteliği bozmayacağız, uzlaşmayı işbirliğini daha da güçlendireceğiz. Türkiye’yi, milletimizle, siyasi partilerimizle 2023 hedeflerine taşıyacağız" dedi.