Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Ak Parti’nin kuruluşunun 15’inci yıl dönümü ile ilgili olarak bir mesaj yayınladı.
Partisinin kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınlayan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, AK Partinin 15 yılda Türkiye’yi muasır medeniyetler seviyesine taşımaya yönelik çok hizmetler yaptığını belirtti.
Mesajında AK Partinin Türkiye’ye umut olarak kurulduğunu ifade eden Başkan Gürlesin, "Ak Parti kurulurken hedefini Türkiye’yi muasır medeniyetlere ulaştırmak olarak belirlemişti. Ülkenin umudu olarak kurulan AK Parti, sadece 15 ay sonra 2002 yılının Kasım ayında halkın tam desteğini alarak iktidara gelen AK Parti, hizmetleri ile belirlenen ülküye giden yolda önemli adımlar attı.Türk halkı da beklediği seviyeye gelme umudunu icraatlarla yaşamış oldu. Biz de AK Pati’nin bu düşüncesini başında bulunduğumuz Pamukkale Belediyesi’nde de uyguluyoruz. Kurucu genel başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Binali Yıldırım başta olmak tüm yol arkadaşlarımızla Türkiye’ye hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu vesile ile AK Parti’nin 15. kuruluş yıl dönümünü kutluyorum" dedi.