Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Hakkari’nin Şemdinli ilçesine bağlı Aktütün bölgesinde şehit düşen Denizlili Astsubay Burak Erten başsağlığı mesajı yayımladı.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Hakkari’nin Şemdinli ilçesine bağlı Aktütün mevkiindeki yola döşenen mayının patlaması sonucu şehit olan Denizlili Astsubay Burak Erten ve 4 Mehmetçik için taziye mesajı yayımladı.
Başkan Zolan, “Vatanımızın bütünlüğüne, milletimizin birliğine kast eden hainlerin hiçbir saldırısı karşılıksız kalmayacak, bu alçaklara misliyle cevap verilmeye devam edilecektir. Bu kutsal mücadelede vatan ve millet uğruna toprağa düşen kahraman şehitlerimiz de binlerce yıldır olduğu gibi yine Türk milletinin kalbinde minnet ve şükranla anılmaya devam edilecek, asla unutulmayacaktır. Ülkemizin huzur ve barışını hedef alan kana susamış caniler hain emellerine asla ulaşamayacak, gereken cevabı misliyle alacaklardır. Hain pusuda şehit düşen hemşehrimiz Astsubay Çavuş Burak Erten ve 4 silah arkadaşına Allah’tan rahmet; ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerine, Denizlimize ve milletimize başsağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı.