Denizli Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özer, 15 Temmuz akşamı darbe girişimine kalkışanlara tepki göstererek, “Milletimiz, demokrasiye karşı uzanan elleri, sokağa çıkarak kırmış ve darbecilere geçit vermemiştir” dedi.
Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu başkanı Necdet Özer, 15 Temmuz darbe girişimine tepki göstererek milletimiz, demokrasiye karşı darbe girişiminde bulunanlara geçit vermediğini belirtti.
Başkan Özer, yaptığı açıklamada, “Maalesef, ülkemiz demokrasisine darbe girişimi yapılmak istenmiştir. Hain ellerin, halkın iradesiyle seçilmiş hükümete karşı kanunsuz bir darbeye kalkışması kabul edilemez. Halkımız, milli iradeye uzanan elleri, sokağa çıkarak kırmasını bilmiştir. Böylece milletimiz, darbecilere geçit vermemiştir. Milletimizin itidal ve duyarlılık içerisinde darbe girişimini engellemesi, demokrasimiz adına çok önemliydi. Biz iş dünyası olarak hükümetimiz ve devletimizin yanındayız. Demokrasi dışı eylemleri ve darbe girişimlerini asla kabul etmiyoruz. Vatandaş olarak milli iradeye sahip çıkmak hepimizin boynunun borcudur. Hükümetimizi ve dolayısıyla da demokrasimizi yıkmaya çalışanları lanetle kınıyoruz” diye konuştu.