Merkezefendi Belediye Başkanı Subaşıoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) il teşkilatını ziyaret etti. Subaşıoğlu, ziyaret sonunda da MHP Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk’e özel olarak hazırlanan ‘Osmanlı Arması’ hediye etti.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, başkan yardımcılarıyla birlikte MHP Denizli il Teşkilatına bir ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Subaşıoğlu, ziyarette 16 Nisan’daki halk oylamasında ‘Evet’ çıkmasıyla birlikte tarihi bir dönemeç yaşanacağını ve bu tarihi adımın ileride ne kadar değerli olduğunun anlaşılacağını ifade etti. Subaşıoğlu, ziyaret sonunda da MHP Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk’e özel olarak hazırlanan ‘Osmanlı Arması’ hediye etti.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin meclis grubunun Merkezefendi Belediye Meclisi’ndeki katkılarına dikkat çeken Başkan Subaşıoğlu, meclis grubuna teşekkür ederek konuşmasını sürdürdü. Subaşıoğlu, “Merkezefendi Belediyesi olarak bugüne kadar ne yaptıysak yüzde 95 oranında oy birliği ile yaptık. Güzel bir birliktelik beraberlik ile hizmetlerimizi gerçekleştirdik. Bundan sonrada aynı minval üzerine Milliyetçi Hareket Partisi Meclis Grubu’nun belediyemize olan katkısını biliyoruz ve takdir ediyoruz” ifadelerine yer verdi.