Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Gaziantep’in Şahinbey İlçesinde sivil vatandaşlara yönelik düzenlenen terör saldırısını lanetleyen bir mesaj yayımladı.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde sivil vatandaşlara yönelik yapılan terör saldırısını lanetleyerek, yaşamını yitiren vatandaşlar için taziye mesajı yayımladı.
Gaziantep’in Şahinbey İlçesine bağlı Akdere Mahallesi’ndeki bir düğün töreni sırasında düzenlenen hain saldırıyı lanetleyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Vatandaşlarımızın çoluk çocuk bir arada olup eğlendiği, en mutlu oldukları anda saldırarak düğün evini cenaze evine çeviren eli kanlı olan terör örgütü gerçek yüzünü bir kez daha tüm dünyaya göstermiştir” dedi.
FETÖ, DAEŞ, PKK adı ne olursa olsun hiçbir eli kanlı terör örgütünün bu kadim milleti silahlarla, bombalarla yıldıramayacağını vurgulayan Başkan Zolan, “Bu kutsal millet daha 35 gün önce vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğü için kendini kurşunların, tankların önüne siper etmiş 240 şehit vermiştir. Hiçbir değeri ve kutsalı olmayan aklını satmış alçak maşalar ve onların patronları şunu asla unutmasın. Ne yaparsanız yapın başaramayacaksınız. Şimdi her zamankinden daha çok birlik ve beraberlik içinde olacağız. İnsanlıktan yoksun eli kanlı bu örgütlerle mücadeleye sonuna kadar devam edeceğiz. Kardeşliğimizi zedeleyip bizi birbirimize düşürmeye çalışanların asla oyununa gelmeyeceğiz. Haince düzenlenen bu alçak saldırıyı bir kez daha şiddetle lanetliyor, yüce Türk milletimize başsağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı.