Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi’nin (DESKİ) düzenlediği seminerde tüm DESKİ çalışanlarına seslenen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Hepimiz bu millete hizmet etmek için varız. Hepimiz hizmetkarız. Görevlerimiz farklı olabilir ama amacımız aynı” dedi.
Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Kalite Yönetim ve AR-GE Şube Müdürlüğü ile İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı işbirliği ile “İletişiyor muyuz yoksa itişiyor muyuz?” adlı eğitim semineri düzenledi. TSE Eğitim Uzmanı Teyfik Bıyıklı’nın sunumuyla Denizli Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılan seminere, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, DESKİ Genel Müdürü Mahmud Güngör, DESKİ personeli ve aileleri katıldı. Güngör, seminerin açılış konuşmasında, DESKİ olarak son derece başarılı bir eğitim süreci yaşadıklarını belirtti. Büyükşehir Belediyeleri bünyesinde kurulan su kanal idarelerinin şehrin tamamına hizmet verdiğini anlatan Güngör, “Diğer büyükşehirlerin su ve kanal idaresi genel müdürleriyle iki üç ayda bir toplantı yapıyoruz. Bu toplantılarda şehirlerimizdeki alt yapı projeleri ve çalışmaları gündeme geliyor. Denizlimiz en önde gelen ve bu işleri ilk planlayan şehir unvanını almış durumda” dedi.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan ise, “Çok şükür bugün Denizlimizin her yerindeyiz. 1 milyon insanımıza hizmet ediyoruz. Türkiye’de yeni kurulan belediyeler içerisinde altyapı anlamında en önde olan bir şehiriz. Bundan dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum. Özellikle eşlerinize çok teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Hepimiz bu millete hizmet etmek için varız. Hepimiz hizmetkarız. Görevlerimiz farklı olabilir ama amacımız aynı. Biz bir ekibiz. Her sokakta, her caddede insanımızı mutlu etmek için varız. Sizlere bu iki yıl boyunca yapmış olduğunuz çalışmalardan dolayı çok teşekkür ediyorum. Kurumsallık anlamında da çok iyi bir noktaya geldik ama yetmez.” Eğitimin doğumdan ölüme kadar sürdüğüne değinen Başkan Zolan, “Sadece okuldan mezun olmakla iş bitmiyor. Ben bu eğitim programından dolayı Genel Müdürümüze teşekkür ediyorum. Bu eğitimlere devam edeceğiz. Birlikte olmaya devam edeceğiz. Allah sizlere güç kuvvet versin” dedi. Açılış konuşmalarının ardından seminer TSE Eğitim Uzmanı Teyfik Bıyıklı’nın sunumuyla devam etti.