Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, her ayın ilk salı günü düzenlenen Halk Günü buluşmalarında bir kez daha vatandaşlarla bir araya geldi.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, geleneksel hale getirilen “Halk Günü” buluşmaları Kasım ayında da devam etti. Yoğun bir katılımın olduğu Kasım ayı buluşmasın Başkan Osman Zolan, Halkla İlişkiler Bölümünde sabah saatlerinden itibaren ekibiyle birlikte vatandaşların istek, sorun, görüş ve önerilerini dinledi.
Gün boyu hemşehrilerinin problemlerini, beklentilerini ve düşüncelerini dinlediğini anlatan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “1 yılı aşkın süredir her ayın ilk Salı günü vatandaşlarımızla randevusuz bir şekilde bir araya gelerek, onların istek, öneri ve taleplerini dinleyerek çözüm arıyoruz. Her yerde her zaman vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Ancak bugünün ayrı bir özelliği var. Hemşehrilerim, bugün burada onları beklediğimi bilerek geliyor. Amacımız halkımızın sorununu çözebilmek, derdine derman olabilmek. Onların buradan memnun ayrıldığını görmek bizlerin en büyük mutluluğu” diye konuştu.