Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ‘demokrasi nöbeti’nin 22’nci gününde İzmir halkıyla bir araya geldi.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, İzmir’de demokrasi nöbetine katıldı. Konak Meydanı’nda toplanan on binlerce vatandaşa seslenen Başkan Zolan, “9 Eylül’de düşmanı buradan nasıl denize döktüysek, bugün de ikinci Kurtuluş Savaşımızda yine hep beraber düşmanı denize dökmeye geldik. Değerli İzmirliler, ben size Denizlili kardeşlerinizden selam getirdim. Denizlili kardeşleriniz de sizler gibi aynı ruhla aynı inançla nöbete devam ediyor” dedi.
Toplumda kardeşliğe dikkat edilmesi gerektiğini belirten Başkan Zolan, “9 Eylül’de düşmanı buradan nasıl denize döktüysek, bugün de ikinci Kurtuluş Savaşımızda yine hep beraber düşmanı denize dökmeye geldik. İlelebet bu bayraklarımız dalgalanmaya devam edecek. Onurlu bir şekilde yaşamamızı sürdüreceğiz. Türk milleti hiçbir zaman esir olmadı. Ama şunu söyleyeyim, bizi birbirimize düşürmeye çalışacaklar. Türk, Kürt, Alevi, Sünni diyecekler. Yine birbirimizle kavga ettirmeye çalışacaklar. Sakın oyuna gelmeyin” diye konuştu.
Bu arada Denizli Büyükşehir Belediyesi, Konak Meydanı’nda demokrasi nöbeti tutan İzmirlilere çeşitli ikramlarda bulundu. İkramlar nedeniyle Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür eden İzmirliler, sabah saatlerine kadar demokrasi nöbetine devam etti.