Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ bünyesine yeni katılan 20 yeni aracın tanıtım töreni yapıldı.
Denizli Büyükşehir Belediyesi Denizli Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü bünyesine katılan 20 yeni aracın tanıtım ve hizmete girmesi dolayısıyla tören düzenlendi. 7 milyon liralık yatırım ile alınan 5 su tankeri, 5 mini ekskavatör, 5 içme suyu tamir bakım onarım ile 5 kanal tamir bakım onarım aracının tanıtım töreni 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda düzenlendi. Törene, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ali Değirmenci, DESKİ Genel Müdürü Mahmud Güngör, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Meclis üyeleri, davetliler ve vatandaşlar katıldı.
30 Mart 2014’de Denizli’nin büyükşehir ile tanıştığını belirten Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan “Büyükşehir, büyük hizmetler noktasında yürüyüşe geçti. Söz verdiğimiz gibi nerede sıkıntı ve ihtiyaç varsa Büyükşehir ve DESKİ orada olacak demiştik. Bugüne baktığımızda bizimle birlikte kurulan büyükşehirlerden hizmet kalitesiyle, vatandaşımıza ulaşmayla, dertlere derman olma noktasında açık ara büyük bir mesafe aldığımızı görüyorum. 1 milyon Denizliliye hizmet etmek çok önemli. Sizlerle birlikte bu işi sürdürüyoruz, başarıyoruz. Ama biz kendimizi aşmak, başarılarımızın üzerine yeni başarılar koymak, kaliteyi daha da yükseltmek, hizmet ağını genişletmek, hızını artırmak ve vatandaşlarımıza anında hizmet verebilmek noktasında kendimizle yarışır durumdayız. Vatandaşlarımız mümkünse hiç sıkıntı çekmesin. Bir arıza varsa hemen anında müdahale edelim. Bu hizmetleri kendi araçlarımızla sağlayalım istiyoruz” dedi.
2016-2017 döneminde dev yatırımlar gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Zolan, “Yer altına 2 bin 500 kilometre alt yapı hattı döşeyeceğiz. Bu hizmet Denizli’den Almanya’ya kadar bir hat anlamına geliyor. Tabii ki bu çalışmalar esnasında toz, çamur olacak. Denizlimiz merkezinde de aynı çalışmaları yapıyoruz. Bugün Denizli, Türkiye’de parmakla gösterilir noktaya gelmiştir. İnşallah Avrupa’nın ve dünyanın da imrendiği bir şehir haline geleceğiz” diye konuştu.