Denizli’de Pazar günü gerçekleştirilecek “demokrasi ve şehitler mitingi” için il protokolü miting hazırlık toplantısı gerçekleştirdi.
Denizli’de 7 Ağustos Pazar günü darbe girişimine karşı gerçekleştirilecek “demokrasi ve şehitler mitingi” için il protokolü bir değerlendirme toplantısı yaptı. ‘Demokrasi nöbetleri’nin finalinin gerçekleşeceği 7 Ağustos 2016 Pazar günü Denizli halkı ismi 15 Temmuz Şehitler Meydanı olarak değiştirilen, Delikliçınar Meydanında buluşacak.
Bu kapsamda Vali Ahmet Altıparmak Başkanlığında, Valilik Toplantı Salonunda Demokrasi ve Şehitler Mitingi hazırlık toplantısı yapıldı. Toplantıya Valinin yanı sıra Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Üniversitesi Rektör vekili Hüseyin Bağ, Baro Başkanı Müjdat İlhan, AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, CHP İl Başkanı Haşim Teoman Sancar, MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, Ticaret Odası Başkan Vekili Salih Sarıkaya, Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili, Esnaf Odaları Birliği Başkanı Musa Çelikkol, Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Süleyman Kocasert, Denizli OSB Müdürü Tanju Beştaş ve Denizlispor Kulüp Başkanı Süleyman Urkay katıldı.
Toplantı sonunda Demokrasi ve Şehitler Mitingi’nin Denizli Delikliçınar Meydanı’nda huzur ve güven ortamında şölen havasında gerçekleştirilmesi için alınması gereken önlemler ve yapılması planlanan etkinliklere dair kararlar alındı.