Denizli Ticaret Odası (DTO) Meclis Başkanlığı görevini yürüten Habib Yıldız’ın istifa etmesi sonucunda yapılan seçimde, Meclis Başkanlığına Hüseyin Memişoğlu seçildi.
Denizli Ticaret Odası Meclis Başkanlığı görevini yürüten Habib Yıldız’ın istifa etmesinin ardından Meclis Başkanlığı için seçim yapıldı. Seçimler, Meclis Başkan Yardımcısı Nazmi Çolak başkanlığında Denizli Ticaret Odası Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Seçimlerde tek aday olan Hüseyin Memişoğlu, katılım sağlayan meclis üyelerinin tamamının oyunu alarak, Denizli Ticaret Odası Meclis Başkanı oldu.
Denizli Ticaret Odası Meclis Başkanı Memişoğlu, meclis üyelerine hitaben yaptığı konuşmada, “Tüm meclis üyelerimize verdikleri destek, duydukları güven dolayısıyla teşekkür ediyorum. Önümüzdeki süreçte meclis olarak bugüne kadar yapılanların üzerine bir şeyler daha katarak çalışacağız. Odamız, şehrimiz ve ülkemiz için yapabileceğimiz ne varsa görüşlerinizi bekliyoruz. Bu bir bayrak yarışıdır, bu bayrağı da hep beraber taşıyacağız. Denizli Ticaret Odası zor zamanda bile birlik ve beraberlik resmi verdi. Bugün verdiğimiz bu çok güzel resmi devam ettiririz, diye düşünüyorum” dedi.