Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi ile Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Münazara Kulübü ortaklığında düzenlenecek ‘5. Geleneksel Liselerarası Münazara Turnuvası’ müracaatları başladı.
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi ile PAÜ Münazara Kulübü işbirliğinde, bu yıl 5’ncisi düzenlenecek "Denizli 5. Geleneksel Liselerarası Münazara Turnuvası" için başvurular başladı. 2- 3-4 Aralık 2016’da PAÜ Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan münazara turnuvasına katılmak isteyen okullar yarışma için açılan internet adresinden müracaat edebilecek. 25 Kasım 2016 Cuma günü başvuru işlemleri sona erecek turnuvada, gençler belirlenen konularda beyin fırtınası yapacak.
2 ve 3 Aralık 2016 tarihinde PAÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi A blok’ta yapılacak olan turnuvanın kapanış programı ve ödül töreni 4 Aralık 2016’da PAÜ Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek. Turnuvada dereceye giren takım ve en iyi konuşmacı ödüllendirilecek, ayrıca tüm katılımcılara sertifika verilecek.