Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Denizli Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan’ı ziyaret etti.
Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, DTO Yönetim Kurulu Başkanlığına yeni seçilen Uğur Erdoğan’ı ziyaret etti. Ziyarette, Subaşıoğlu’nun yanısıra Merkezefendi Belediyesi Başkan Yardımcıları Hasan Kılıç, Yusuf Görgüç, Fatih Işık ve Ayhan Mazıoğlu hazır bulundu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan, Denizli’de özellikle sektör bazlı çalışmalar gerçekleştireceklerini söyledi.
Denizli ekonomisine daha fazla katkı koymak için çeşitli projeler yapacaklarını ifade eden Erdoğan, “Denizli Ticaret Odası olarak yasal görevlerimizin yanısıra sosyal sorumluluklarımızın gerekleri ne ise onları ortaya koyacağız. Bu kapsamda Denizlimizi üst seviyelerde görebilmek için gerek sivil toplum kuruluşlarıyla gerekse belediyelerimizle birlikte çalışmalar yapmak istiyoruz. Merkezefendi Belediyemiz ile de Denizli adına çeşitli projeler gerçekleştirebiliriz” dedi.
Erdoğan’a yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Subaşıoğlu ise “Denizli Ticaret Odası, ilimizin en büyük sivil toplum kuruluşları arasındadır. Ticari hayata yön veren bu Odamızda göreve gelmenizden büyük bir mutluluk ve onur duyduk. Göreviniz süresince başarılı çalışmalara imza atacağınıza eminiz. Denizli Ticaret Odamıza ve Denizlimize hayırlı olsun. Bizler Denizli Ticaret Odamız ile her zaman işbirliğine hazırız” diye konuştu.