Denizli Büyükşehir Belediyesinin başlattığı ‘Eğitim için el ele’ projesi kapsamında üniversiteye hazırlıkta gönüllü eğitimi veren eğitmenler ve öğrenciler motivasyon gecesinde bir araya geldi.
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin 9 yıl önce başlattığı eğitim için el ele projesine bu yıl katılan öğrenciler ve gönüllü eğitmenler, düzenlenen motivasyon gecesinde bir araya geldi. Bir otelde gerçekleştirilen programa Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kültür, Turizm ve Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, Kent Konseyi Genel Sekreteri Baran Akın, Gençlik Meclisi Başkanı Şeniz Yılmaz, projede yer alan gönüllü eğitmenler ve öğrenciler katıldı.
Programa katılan öğrencilere yönelik bir konuşma yapan Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, “Geriye yönelik baktığınızda herkesten ayırt edici bir şeyler yaptığınız zaman mutlu oluyorsunuz. Bir başkası için emek ve zaman ayırdığınızda, tecrübelerinizi onlara aktardığınızda kendinizi mutlu hissediyorsunuz. Eğitim için El Ele Projesi de hayata başladığınızda sizlerde tatlı bir anı oluşturacak. Burada yeni dostlar ediniyor farklı bir deneyim yaşıyorsunuz. Şundan çok eminim ki hayatınızın ileriki safhalarında ders verdiğiniz öğrencilerle karşılaşacaksınız; ‘Sizden ders almıştık, eğitim için el ele vermiştik’ diyecekler. İnsanı mutlu eden şeyler bunlar” dedi.