Merkezefendi Belediyesi, 1 milyon TL’lik yatırımla Göveçlik Mahallesi’ne halı saha, pazaryeri ve oyun parkı kazandırdı.
Göveçlik Kapalı Pazaryeri’nde gerçekleştirilen açılış törenine Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, İl Sağlık Müdürü Şükrü Arpacı, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Ahmet Altın, Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer, kurum müdürleri,öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Bugün hizmetleri Göveçlik Mahallemize kazandırdık. Güzellikler üzerine güzellikler koyarak hizmetlerimizi devam edeceğiz. Bunu her yönüyle yapacağız. Bu projeyi gerçekleştiren Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’na ve katkı koyan herkese teşekkür ederim. Birlik ve beraberlik içinde hizmetlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.
Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ise, “ 30 Mart’tan bu yana hizmet etmek için ekip arkadaşlarımızla büyük gayret içindeyiz. Bugüne kadar bir çok açılış yaptık. Ne yaptıysak sizlerle birlikte yaptık. Merkezefendi ilçemiz şu an her yanıyla şantiye gibi. Geçtiğimiz yıl 8 adet kapalı pazaryeri yaptık. 30 okulumuza halı saha kazandırdık. Ege bölgesinin ilk ve tek skateparkını açtık. Hobi bahçesinin açılışını gerçekleştireceğiz. 2015 yılında 200 km yol açtık. 60 kilometre asfalt attık. Marka belediye olmak için önümüze bir hedef koymuştuk. Bu hedefe ulaşabilmek için geliştirdiğimiz projelerle önemli adımlar attık. Sosyal ve kültürel projelerimizle bu adımları atmaya devam edeceğiz. Bugün burada Ekrem Başer okulumuza yapmış olduğumuz halı sahamız, Göveçlik pazaryerimiz ve oyun parkımız Göveçlik’e hayırlı uğurlu olsun diliyorum” dedi. Konuşmaların ardından bin 470 metrekare genişliğindeki 4 adet işyeri 43 adet tezgah kapasiteli kapalı pazaryeri ile Ekrem Başer Ortaokulu bahçesindeki halı saha ve 500 metrekare alan üzerine yapılan oyun parkı kesilen kurdeleyle hizmete girdi. Törenin ardından Göveçlik eğitimlerini sürdüren öğrencilere bisikletleri hediye edilirken, vatandaşlara ikramlar sunuldu.