Denizli Büyükşehir Belediyesi, iftar sofrasını Muratdede Mahallesi’nde kurdu.
Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği gelenekselleşen iftar sofrası Muratdede Mahallesi’nde kuruldu. Mahalle iftarına eşi Berrin Zolan ile birlikte katılan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, vatandaşlarla tek tek selamlaşarak ramazanlarını tebrik etti. İftar yemeğinin ardından Başkan Zolan, “Muratdede Denizli’nin merkezinde olan kadim bir mahallemiz. Muratdede’deki hemşehrilerimizle iftar sofrasında buluşmaktan dolayı çok mutluyum” dedi. Muratdede ile birlikte 10 mahallede başlayan alt yapı çalışmalarının devam ettiğini dile getiren Başkan Zolan, “Gerçekten alt yapı zor iş. Alt yapı yaparken sıkıntı verirsiniz. Çalışmalar bittiğinde yaptıklarınız görünmez. Bu yüzden genellikle üst yapıya yönelinir; boyayla, kınayla makyajla vatandaşların gözlerini boyama noktasında gayret sarf edilir. Bizim amacımız milleti kandırmak değil hizmet etmek. Görevimizin son gününe kadar bir fazla eser nasıl bırakırız onun gayretinde olacağız” diye konuştu.
“ASFALT VE KALDIRIMLAR SIFIRDAN YAPILACAK”
Başkan Zolan, “Her güzele kavuşmak için ödenmesi gereken bir bedel var. Biz bunu en hızlı şekilde yapmaya çalıştık. Çok şükür Muratdede ile birlikte 10 mahallemizde eylül ayı sonunda alt yapı çalışmalarımızı tamamlıyoruz.”
Çalışmaların ardından üst yapı düzenlemelerine geçeceklerini kaydeden Başkan Zolan, “Mevcut üst yapıdan hiçbir eser kalmayacak. Caddelerimizin asfalt ve kaldırımları sıfırdan yapılacak. Sokaklarımız kilit taşıyla yeni baştan döşenecek. Muratdede 1 yıl sonra hizmetlerin doruğa çıktığı bir mahalle haline gelecek” dedi.