23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla AK Parti Denizli İl Sosyal Politikalar Başkanlığı tarafından organize edilen program kapsamında Mardin’den Denizli’ye gelen Noter Cevdet Altun İlkokulu öğrencileri ve öğretmenleri 2 gün AK Parti’nin misafiri oldu.
Mardinli öğrenci ve öğretmenleri makamında ağırlayan AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, İl Başkanlığı koltuğunu Mardin İli Artuklu İlçesi Noter Cevdet Altun İlkokulu’ndan 4. sınıf öğrenci Meryem Nisan Altınterin’e devretti. İl Başkanlığı koltuğuna oturan Minik Meryem, “Allah şehitlerimizin çocuklarına yardım etsin.23 Nisan tüm çocuklara Atamızdan bir armağan. Bugün tüm çocuklar mutlu olsun. Milli egemenlik günü. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 96.yıl dönümü. Atatürk bu günü iyi ki bizlere armağan etmiş” dedi.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 96.Yılı etkinlikleri kapsamında AK Parti Denizli İl Sosyal Politikalar Başkanı Müberra Öznur öncülüğünde organize edilen programda Mardin’den Denizli’ye gelen Noter Cevdet Altun İlkokulu öğrencileri ve öğretmenleri, AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz ile kahvaltıda biraraya geldi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında makamında kabul ettiği öğrencileri ayakta karşılayan İl Başkanı Filiz, her birinin bayramını tek tek kutladı.
AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, “Bugün Mardin’den dostlarımızla,minik kardeşlerimizle bir aradayız. Hep beraber Denizli’de çok güzel iki gün geçirecekler. Bu dostluğumuz ilelebet devam etsin. Siz orada yalnız olmadığınızı bilin. Aramızda binlerce kilometre olsa da sizleri düşünen abileriniz, ablalarınız, kardeşleriniz var. Bu süreçleri hep beraber atlatacağız. Yapılan her şey sizin aydınlık geleceğiniz için. Türkiye’nin geleceği de sizlere emanet” dedi.
Konuşmaların ardından AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, minik öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi ve hediyeler verdi.