Denizli Ticaret Odası Meclis Başkanlığına seçilen Hüseyin Memişoğlu’nu, Avrasya Yönetici Sanayici ve İşadamları Derneği (AYSİAD) ve Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Yönetim Kurulu Üyeleri ziyaret etti.
Memişoğlu, AYSİAD ve MÜSİAD yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti. Ziyarette,
DTO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Salih Sarıkaya’nın yanısıra yönetim kurulu üyeleri ile Genel Sekreter Ali Rıza Tekin, AYSİAD heyeti, yer aldı. MÜSİAD heyetindeki ziyaretçiler arasında ise Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Biltekin, Başkan Yardımcıları Akif Uygun ile Osman Kabalay, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Atıcı ile Ertan Şahan hazır bulundu.
Ekonomik ve sosyal gelişmelerin değerlendirildiği ziyaretlerde, heyetler, Başkan Memişoğlu’na ‘hayırlı olsun’ dileklerini ileterek, yeni görevinde başarılar diledi. Çalışmaları hakkında bilgiler veren heyetler, karşılıklı görüş alışverişi yaptı.
Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Memişoğlu, sivil toplum kuruluşlarının önemine işaret ederek, Denizli Ticaret Odası’nın il, bölge ve ülke için hizmet üretmeye devam edeceğini söyledi.